dissabte, 18 de maig del 2024

Els Pobles que Volem


El passat dissabte 18 de maig va tindre lloc al saló d'actes de l'Espai Veïnal de Pego la I Jornada divulgativa sobre models territorials, en forma de debat sota el títol "Els pobles que volem".



La xerrada amb el títol "Ruralitat SOStenible" va estar a carrec del geògraf i professor en la Universitat de València, José Vicente Sánchez Cabrera, amb introducció a la problemàtica actual en els Pobles. A càrrec de Pego Viu i la presentació de la Plataforma "Salvem La Vall".




Aquest acte forma part de la mobilització ciutadana en contra de les macrourbanitzacions i camps de golf, en defensa d'una gestió hídrica i territorial racional i a favor de "un nou model social i econòmic als pobles", que va rebre el suport de les seguentes entitats: 

ABAI, Acció Ecologista Agró Marina Baixa, CAECV, Colla la Carrasca Alcoi, Rentonar, Coordinadora d'Estudis Eòlics del Comtat, Callosa Sostenible, Espai Veïnal, Ebo Viu, Plataforma NO a la MAT Comarques de Castelló, La Unió Llauradora i Ramadera, Unió Cultural d'Amics de la Vall de Gallinera y Adensva.

Si estàs interessat a veure la conferència pots trobar-la en aquest enllaç:

1ª Jornada Divulgativa dels Models Territorials