dissabte, 2 de maig del 2015

PEL CAMÍ DEL TREN XIXARRA

L'Associació del Tren Gandia-Alcoi, organitza cada any una ruta per la vora del riu d'Alcoi, a la via verda que uneix L'Orxa (al Comtat) i Vilallonga (a La Safor). Nosaltres enguany, ens hem sumat a la gentada pacífica que s'estima les arrels culturals i la natura que ens envolta participant de la caminada festiva.
Ens va molestar molt veure com l'administració permet el trànsit lliure de vehicles per aquell lloc màgic, destorbant caminants i ciclistes. Una ruta tranquil·la i bonica sentint la remor de les aigües i conversant amb bona gent de les nostres comarques.
Un grup va eixir de Vilallonga, acompanyats de la Nova Muixeranga d'Algemesí i la Muixeranga d'Alacant. Un altre grup vam eixir des del Castell Perputxent, a L'Orxa i vam resseguir el trajecte de la via del tren en mig d'un paisatge espectacular. 
Dansaires, dolçainers, ciclistes, xiquetes i xiquets, els gossets i la gentada. Un esmorzar al pont de la Fàbrica de la Llum i molta germanor al voltant del record del tren Xixarra i de les nostres arrels com a Poble
El Rentonar hi era i estem molt contents d'haver participat