divendres, 22 de maig del 2009

Grup antimilitarista Tortuga

El grup antimilitarista Tortuga, desperta passions.
Hi ha qui els crida utòpics, bojos, i fins i tot qui els insulta, perquè s'atrevixen a desafiar l'orde establit.
A nosaltres ens agrada la idea d'un mon més just, sense exercits i sense guerres, i recolzem aquest grup, perquè difonen la idea de la PAU.

Cap muntanya sense protecció.
Muntanyes Netes


Diumenge 24 de maig
6a Marxa per la Desmilitarització de la serra d'Aitana

Un any més, i amb aquest en van sis, persones i col·lectius procedents de diferents comarques del sud valencià tornarem a la serra d’Aitana. Som persones que creiem en el valor de la pau i que aspirem a un món sense guerres, sense exèrcits i sense injustícies. Per això ens dol veure la serra més alta —i potser una de les més belles— de les nostres comarques agredida mediambientalment i trepitjada per la bota militar; per això ens resulta detestable que l'Aitana siga un espai al servici del militarisme i que l'exèrcit hi tinga instal·lacions operatives que estan col·laborant amb les guerres d’agressió i rapinya de l’Orient Mitjà.

Per aquest motiu ens trobarem el diumenge 24 de maig a les 9 del matí en el port de Tudons (carretera Sella-Alcoleja) per a realitzar la VI Marxa per la Desmilitarització de la Serra d´Aitana.

Després de llegir un manifest en el port de Tudons, davant de la reixa que tanca la carretera que va als radars, anirem a la font de l’Arbre per esmorzar. En acabar l’esmorzar hi haurà dos opcions: fer una excursió fins al cim de la serra o quedar-se a passar el matí en la font; a continuació ens trobarem de nou a la font de l’Arbre per a dinar junts.

Cal portar:

- Protecció per al sol (barret, crema...)

- Aigua

- Calçat còmode per a caminar

- Aliments per a l'esmorzar i el dinar


Per una Aitana per a la vida i que no col·labore amb la guerra, participa!


Grup antimilitarista Tortuga