dijous, 20 de novembre del 2008

Projecte Cims Nets del C.Exc.d'Alcoi (CEA)


CENTRE EXCURSIONISTA ALCOI

Projecte Cims Nets

El Centre Excursionista d’Alcoi participa amb l’AVINENÇA (Associació Valenciana de Custodia i Gestió Responsable del Territori) amb la col·laboració de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana i el suport de la Fundació Territori i Paisatge de Caixa Catalunya.

El CEA tanca el cercle de protecció de les nostres serres més properes (Carrascar de la Font Roja i Mariola) amb la custodia de la Serra dels Plans.

El primer acte consistirà en la explicació del projecte el proper divendres dia 21 de novembre a les 20 hores a la seu del CEA al carrer Diego Fernández Montañés nº 3.

A més alumnes i professors del IES Pare Vitòria, que han treballat en la zona dels Plans en la recuperació de l’Assagador del Coll d’En Sabata, ens faran una expossició i explicació del seu projecte.

Per al diumenge 23 de novembre (9 del matí) es farà una primera intervenció a la zona de custodia realitzant un tram de l’Assegador de Barxell als Plans en concret el que puja desde la caseta nº1 fins empalmar en la cresta, just per on passa l’Assegador del Coll d’En Sabata.

El punt d’encontre (per a qui vulga participar) serà a l’IES Pare Vitòria, Avda. Elx, 15, on pujarem en cotxes fins l’Estepar, d’on sortirem caminant.

Es recomana als caminants que porten roba i calçat adequat així com esmorzar i aigua.

Per a més informació telefonar al:

Centre Excursionista d’Alcoi 965 54 32 16

__________________________________________________________________


Esta nova iniciativa de conservació i defensa de la serra dels Plans promoguda pels nostres amics alcoians pensem que ha de ser recolzada per nosaltres; a més trobar-se en el camí amb vells amics, és el millor.

Estem tots convidats a participar, Xixona, Benifallim, La Torre... i sería interessant proposar altres alternatives en altres llocs.

Tots els que vullgueu anar des de La Torre, poseu-vos en contacte amb nosaltres i ens anirem junts.


MUNTANYES NETES
CIMS NETS

Salut i bon camí.