dimecres, 17 de novembre del 2010

El Tio Anselmo, Mestre Sabater


En aquesta ocasió, el Tio Anselmo i Auella ens han proposat fer un Curset d’Espart. El Tio Anselmo – Mestre Sabater – té moltes ganes de transmetre la seua experiència a la gent jove, per la qual cosa demanem que els que vinguen al curset, tinguen ganes i temps disponible per realitzar algun treball en espart, amb la finalitat d’aprendre el màxim possible i ajudar el Tio Anselmo en una propera edició del Curset per ensenyar a més gent.

Aprofitant la trobada, Auella ens vol ensenyar la fórmula de l’Herbero Torruà amb una degustació que, entre corda i corda, segur que ens animarà i inspirarà l’artístic treball que anem a realitzar.

A més de fer sabates, Auella ens proposa la possibilitat d’aprendre a fer aixames, per rodar la Nit de Nadal. Intentarem trobar temps per fer-ho tot.

El curset es farà al Centre Cultural El Carreró (La Torre de les Maçanes), els dissabtes 20, 27, 11, i 18 per la vesprada, i els diumenges 21, 28, 12 i 19 pel matí al mercat de La Torre. Ens falta concretar l’horari.

Podeu deixar les vostres preguntes i comentaris al final d’aquest article. També podeu enviar un correuet a: elcarrero@socdepoble.com amb l’assumpte: Curset d’Espart.

Per als que esteu al Facebook, més info a El Carreró, i a l’esdeveniment que hem preparat.