dilluns, 31 d’agost del 2009

Grup Voluntaris CAM - Diputació.



El grup de Voluntariat medi ambiental CAM – Diputació, va participar el dissabte passat 29 d’Agost en els treballs de regeneració del Brull. Fent cadena humana van pujar tota la llenya de la zona concentrant-la en un punt. Donava gust veure'ls.

Els membres del Rentonar vam intentar buidar de fang el Toll del Brull amb una bomba d’aigües fecals, però vam tindre problemes amb una de les mànegues principals. Va ser una llàstima que no funcionara, per que la infraestructura estava molt ben muntada.


El Toll del Brull se’ns resistix.


Ja som més de 50 voluntaris diferents els que participem en el Brull. L'enhorabona a tots. Voluntaris!

1 comentari:

Pauet ha dit...

Hola Joan...

Dir-te en primer lloc que la memòria està excel·lent, molt detallada i molt currada. Ets un maquinorro i et mereixes un bon premi per la feinada.

Respecte de l’experiència com a voluntari, comentar que ha estat molt bona (jo crec que per a tots). El temps passat treballant en la regeneració del Brull és un temps molt ben empleat que ens ha donat moltes satisfaccions personals, a ni vell de grup i com a associació cara al poble... un poble que no sempre comprèn els nostres objectius i activitats i que ,aquesta vegada, ha estat ben solidari amb nosaltres i ens ha valorat molt la feina. Una feina que continuarem pròximament amb la replantació i les tasques de manteniment...

Gràcies a tu i a tots els qui hem fet possible que el brull torne a ser allò que era i torne a ser espai públic per al gaudi de tothom.
Salut i aigua clara

Pau Torregrossa i Coloma