dilluns, 24 de novembre del 2008

Projecte Cims Nets del C.Exc.d'Alcoi (CEA)







Va fer un dia molt bo a l'ombria de la serra dels Plans, la terra banyada i unes vistes impressionants. Els companys de l'excursió?, d'eixos que val la pena conèixer!. En fi, una gràcia.
______________________________________________________________________
CENTRE EXCURSIONISTA ALCOI
Projecte Cims Nets

_____________________________________________________________________________

El Centre Excursionista d'Alcoi, desprès de la presentació pública de "Projecte Cims Nets" a la seua seu aquest divendres passat, ha realitzat la primera eixida a la zona de Els Plans.

Com veiem en la foto aquest diumenge 23 de novembre als Plans s'han apropat 38 persones de totes les edats amb l'objectiu de recórrer el tram d'assegador nomenat "Sendera de Barxell als Plans".

En concret el tram realitzat ha segut el que entra per l'Estepar puja fins la caseta nº1 de l'antiga colònia agrícola de Els Plans, pren direcció Est-Nordest passa pel Bancal de la Mare de Déu i arriba a la cresta dels Plans on enllaça amb l'assegador nomenat "Canyada del Coll d'En Sabata".


Recordem que amb aquest projecte el CEA participa amb AVINENÇA (Associació Valenciana de Custodia i Gestió Responsable del Territori) per tal de conservar els recursos i els valors naturals, culturals i paisatgístics del territori valencià.


Si voleu saber més del projecte 'Custodia del territori' pedeu veure:

Portal ciutadà de la custòdia del territori