divendres, 18 de juliol de 2008


El Rentonar ja ha començat l'arreplega de firmes en La Torre i sol·licita de la teua participació perquè aquet projecte inacceptable no vaja avant.

Hotel NO

Recollida de signatures.

S'ha iniciat ja una recollida de signatures. Si vols recollir-ne, imprimeix a 2 cares l'arxiu que pots trobar en el blog de la campanya Font Roja, o la web de 'Socdepoble' i arreplega les signatures que pugues al teu lloc de treball, entre els amics, en botigues, etc.

Pròximament s'instal·laran per tot Alcoi taules per a recollir firmes i repartir informació. Cal que participe molta gent; si tu vols fer-ho, posa't en contacte amb nosaltres o, encara millor, digues-nos-ho en la pròxima assemblea.
Informa't bé del tema i expressa la teua opinió on pugues, especialment en els mitjans de comunicació:

* Crida al programa "A quien corresponda", de Radio Alcoy. L'emeten de dilluns a dijous de 13,50 a 14,00 h. No cal enrotllar-se molt, sinó ser concrets i clars. El número de telèfon és: 966526277
* Escriu en la secció de cartes al director dels diaris. Per a escriure al "Ciudad de Alcoy", l'adreça és: r.climent@elperiodico.comEsta dirección electrónica esta protegida contra spambots. Es necesario activar Javascript para visualizarla ; si escrius al diari "Información", has d'entrar en:
http://www.diarioinformacion.com/servicios/cartasdirector/cartasdirector.jsp?pRef=2008071300_0_0
* Vota en l'enquesta digital del periòdic "Ciudad de Alcoy". De moment l'oposició a l'hotel en la Font Roja és abrumadora, però cal continuar expressant l'oposició al projecte.

Participa en les assemblees ciutadanes en defensa de la Font Roja

Si formes part d'alguna associació, anima-la a adherir-se a aquesta campanya.
Col·labora econòmicament amb la campanya, fent un ingrés en el compte 2090 1100 81 0003886218 (de la CAM)
Assisteix a la concentració que tindrà lloc el 24 de juliol, dijous, a les 20,15 h en la plaça d'Espanya i ajuda'ns a difondre la convocatòria.
I, en definitiva, pensa i actua contra aquest projecte inacceptable de la manera que tu cregues millor.

Assemblea de la Campanya "La Font Roja també és nostra.
Hotel fora del Parc Natural"