dimarts, 27 de maig del 2008

Reivindicació de la Carta de la Muntanya a la serra La Grana





Plovia abundantment a l'hora d'eixir i decidim canviar la serra dels Plans, per la serra la Grana, perquè si la cosa es posava lletja, teníem on refugiar-nos.

Vam anar a la Governaora, amb la serra de Cabeçó d'or com a fons.

Ens mullem un poc i com no podem desdejunar, per la pluja, decidim tornar i fer-ho en el bar.

Un altre tipus de porblemes emboliquen a la Serra de la Grana, compartida pels termes municipals de Relleu, Xixona i La Torre, que alliberant-se de serioses agressions com podrien haver sigut els aerogeneradors del Pla Eòlic, està indefensa davant l'actuació de desaprensius.

El nostre màxim respecte a una serra que forma part del nostre patrimoni paisatgístic i natural, que combina (..o combinava..) zones de cultiu amb masses forestals d'alt valor ecològic.

Protegir les muntanyes és vetllar pel futur.
Muntanyes en Xarxa

Recorda que si vols veure les fotos d'este i altres anys, pots anar a la pàgina de 'Red de la Montaña', que està en la llista d'enllaços d'esta pàgina.

1 comentari:

Pauet ha dit...

Muntanyes netes,sense sambullos, ni ansimboris, ni agressions salvatges, ni gallines dins de gàbies per matar -amb trampa- les raboses, ni pedreres, ni radars, ni antenes, ni molinots, ni fillsdeputes, ni porcs que tiren brossa, ni verí per matar animals, ni moniatos, ni res que no les respecte... Les estimem, ens acullen, ens dónen vida, ens regulen el clima, són la casa viva de tants i tans éssers vius...
MUNTANYES VIVES...
salut per elles, salut per nosaltres